Ultima actualizare: 21 Decembrie 2014

Primarie: urbanism si publicitate 

Serviciul de Urbanism si Amenajarea Teritoriului

face parte din structura organizatorica a oricarei primarii de pe teritoriul Romaniei si are la conducere un Arhitect Sef.
Acest serviciu reprezinta o autoritate in domeniul amenajarii teritoriului si urbanismului din cadrul administratiei locale, astfel ca in atributiile sale intra avizarea proiectelor de investitii publice, elaborarea si propunerea spre aprobare a strategilor de dezvoltare teritorial-urbana, asigurand ulterior punerea in aplicare a acestora, exercita atributii de control privind disciplina in constructii, stabileste si delimiteaza teritoriului intravilan si cel extravilan, zonele industriale, zonele cu interdictie de construire, zonele protejate, etc.

Cand ne adresam Serviciului de Urbanism si Amenajarea Teritoriului ?

In mod uzual, ne adresam acestui Serviciu, pentru obtinere a Certificate de Urbanism si Autorizatii de Construire, intrucat avizarea tuturor documentatiilor de urbanism si amenajare a teritoriului întocmite de persoane fizice si juridice pe teritoriul localitatii intra in aria de competenta a acestui serviciu. 

Sa exemplificam :

In vederea desfasurarii unei activitati comerciale, cum ar fi cea de restaurant/ bar, intr-un spatiu comercial, in care a functionat anterior o banca, ori intr-o vila, care a avut destinatia de locuinta, sunt necesare o serie intreaga de amenajari, iar normele legale in vigoare implica, de cele mai multe ori, inclusiv schimbarea destinatiei spatiului.

In urma obtinerii unei Autorizatii de Construire, care implica, mai intai, obtinerea unui Certificat de Ubanism (si a mai multor Avize prealabile), ambele emise de catre Serviciul de Urbanism si Amenajarea Teritoriului, se va putea face:

  • schimbarea formala a destinatiei spatiului,
  • si efectuarea amenajarilor propriu-zise.

... si lista exemplelor poate continua ...

Este de preferat a in aceasta odisee a punerii in legalitate sa fiti asistati de o echipa omogena de specialisti, care sa va ofere solutii ce tin atat de domeniul tehnic, cat si de cel juridic.

Important

Vă recomandăm din secțiunea Blog

Suport

Ai o întrebare? Contactează-ne acum!

  • Apelează-ne prin LiveSupport. Click aici.
  • Ne poți suna la telefon 0730 504 010
  • Lasă-ne un mesaj prin email. Click aici.

Trimite o solicitare : Primarie: urbanism si publicitate

(*) Daca te grabesti, poti completa doar informatiile obligatorii.

Nu uita sa oferi cateva explicatii la rublica “Mesaj” !

(**) Daca este posibil, recomandam completarea formularului detaliat, care ne ajuta sa evaluam situatia si sa alcatuim o Oferta, sau chiar mai multe variante de colaborare.

Informații obligatorii

Completeaza informatiile minime obligatorii, pentru ca noi sa te putem contacta.

Te rugam sa mentionezi intervalul orar in care vrei sa fii contactat (telefonic).

Dupa ce ai completat rubricile minim obligatorii, poti alege sa trimiti solicitarea ta, sau poti continua cu completarea formularului detaliat.

Continuă cu formularul detaliat

Informații detaliate

Serviciile care te intereseaza

+
Selecteaza fisierSchimba fisierul Sterge Incarca un alt fisier

Evaluarea prealabila a Solicitarii tale

Date facturare

Principalul criteriu de alegere al ofertei