Primoris Bucuresti

Str. Matei Voievod, nr. 35, sector 2
Mobil: +40 730 50 40 10, +40 745 980 616
Email: contact@juristfirme.ro

Locatia Primoris Bucuresti in Google Maps

Contacteaza-ne acum !

Precizari:
1. Va rugam sa formulati solicitarile in mod cat mai clar, pentru ca noi sa putem identifica tipurile de servicii de care aveti nevoie din partea noastra.
2. Nu raspundem e-mail-urilor prin care se solicita informatii gratuite – Ratiunea de a exista a unei firme este aceea de a face profit !

ATENTIE! Urmatoarea validare este obligatorie. In cazul in care se solicita un cod de siguranta, acesta tine cont de capitalizarea literelor (face diferenta intre majuscule si minuscule) !

Completeaza informatiile de contact.

Daca doresti, poti adauga mesajul tau la rubrica „Mesaj”, precum si eventuale informatii suplimentare de contact.

Dupa ce ai completat toate rubricile, poti trimite aplicatia ta.

Pentru a trimite aplicatia, trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile de utilizare ai/ale site-ului nostru.

Ne bucuram ca ai aplicat si speram intr-o colaborare cat mai buna !

Când şi Cum lucrăm !

Acest site are menirea de a facilita accesul intreprinzatorilor mici si mijlocii la servicii de consultanta si asistenta de nivel profesionist, pe care le oferim, atat cu ajutorul propriilor nostri specialisti, cat si cu autorul unui portofoliu (de colaboratori) aflat in continua dezvoltare si diversificare.

Aici veti gasi informatii utile diverselor tipuri de afaceri, insa scopul principal al site-ului este acela de a genera relatii de lucru, materializate prin incheierea unor contracte avantajoase pentru ambele parti: Beneficiari si Prestatori.

E bine sa aveti in vedere:

  1. Folosirea formularelor din site intr-o maniera corecta si completa, pentru ca noi sa putem evalua in mod obiectiv solicitarile voastre!
  2. Sa aveti o atitudine pozitiva si spirit de echipa. Nu uitati! Noi suntem de partea voastra chiar si atunci cand va spunem lucruri care nu va plac. Folositi informatiile si consultanta specialistilor nostri, pentru a va pune la punct pentru controalele autoritatilor.
  3. Respectati, atat cat este posibil, data si ora intalnirilor stabilite. Pentru a va putea oferi Onorarii rezonabile, trebuie sa lucram eficient. Respectati termenele si termenii colaborarii. Relatia trebuie sa se bazeze pe respect reciproc si solicitudine!

Suntem adeptii unei maniere de lucru bazate pe eficienta. Astfel incat, pentru contactul initial si evaluarea prealabila, recomandam folosirea, cu prioritate, a formularului aferent serviciului, de care sunteti interesat, sau a unuia dintre formularele rapide.

Bineinteles, ne puteti contacta si telefonic folosind numarul +40 730 50 40 10, ce apare in dreapta-sus, in toate paginile site-ului, unde va stam la dispozitie intre orele 09.00 - 18.00, de Luni, pana Vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

Va rugam sa nu solicitati informatii, sau consultanta telefonica! Nu vi le putem oferi telefonic si nu sunt gratuite!

Va asteptam sa ne contactati, pentru a programa intalniri, pentru a va interesa de serviciile noastre, sau a solicita Oferte, ori pentru a clarifica anumite aspecte din Ofertele transmise de specialistii nostri. 

De asemenea, va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru, cu o programare prealabila, pentru a nu fi nevoiti sa asteptati!

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, va asteptam, bineinteles, sugestiile si vom incerca sa tinem cont de ele!