Despre JuristFirme


TARGET JuristFirme.ro

Ne adresam Afacerilor mici si mijlocii !

Ce faci daca esti abia la inceput, sau ai o afacere mica, care nu iti permite sa angajezi propriul jurist, sau alt tip de specialist, de care ai putea avea nevoie ?

Firmele mari beneficiaza de bugete, ce le permit sa-si alcatuiasca propria echipa de specialisti, iar salariile oferite reusesc sa atraga, cel mai adesea, persoane cu un nivel bun de pregatire, dar ce solutii au la indemana firmele mici ? Bineinteles ca stii raspunsul !

Externalizeaza serviciile catre firme de consultanta sau liber profesionisti.

Posibilitatea stabilirii unei relatii de colaborare se afla la cateva clik-uri distanta. Trebuie doar sa verifici, sa analizezi si sa stabilesti criteriile colaborarii. Acestea sunt aproape intotdeauna aceleasi. Singura diferenta este data de ordinea in care ele sunt prioritizate.


Criteriile colaborarii !

Sunt cele care stau la baza unei relatii de colaborare solide. Evaluarea lor corecta se traduce in asteptari realiste pentru ambele parti, beneficiar si prestator.
Alege criteriul care prevaleaza pentru tine:

 

  • Disponibilitatea Specialistului fata de Beneficiar: este vorba de timpul alocat de specialist, pentru a se pune la dispozitia beneficiarului, fie in mod direct, fie lucrand in interesul acestuia;
  • Complexitatea dosarului sau a serviciului solicitat de Beneficiar unde este vorba, inclusiv, de nivelul de aprofundare solicitat de beneficiar sau necesar unui anumit proiect, precum si analiza, sau cercetarea necesara prestarii unui serviciu de calitate;
  • Termen de executie - eventuala urgenta, solicitata de beneficar;
  • Pretul (respectiv Onorariul si eventualele costuri conexe), care se raporteaza la: disponibilitate, complexitate si termen de executie.

Ai o idee si capital ? Deschide o afacere !

Cum sa faci asta ?

Cu ajutor profesionist !

Deschiderea unei afaceri presupune o analiza aprofundata privind:

- oportunitatea si circumstantele mai mult, sau mai putin, favorabile;
- rentabilitatea tipului respectiv de business;
- piedicile birocratice, sau obstacolele legale, ce trebuiesc depasite.

Cum te ajuta JuristFirme.ro ?

Noi suntem de parere, ca fiecare dintre noi trebuie sa se ocupe de lucrurile, la care se pricepe cel mai bine si sa apeleze la profesionisti in domeniile, pe care nu le cunoaste.
Daca te pricepi la masini, deschide-ti in service auto, iar daca te pricepi la mancare, deschide-ti un restaurant si lasa-ne pe noi sa ne luptam cu barierele birocratice.

Mergi direct la tinta !

JuristFirme.ro este mult mai mult decat o simpla baza de date. Prin intermediul acestui site, specialisti din diverse domenii isi ofera serviciile, iar solicitarile voastre sunt preluate si evaluate de profesionisti, astfel incat, acestea ajung intotdeauna la persoana, sau persoanele potrivite.


Cu JuristFirme.ro sansele tale cresc !

Stiai ca jumatate dintre afaceri se inchid in cursul primului an ?

Finantarea insuficienta, precum si asteptarile nerealiste, sau chiar lipsa efectiva a unui plan de afaceri sunt principalele cauze.

Cum poti sa te transformi din victima in invingator ?

Apeleaza la ajutor profesionist. 
Creste-ti sansele de succes cu JuristFirme.ro !
Verifica Oferta de Servicii !
Intr-una din cele patru coloane, vei gasi, cu siguranta, un serviciul care te intereseaza, fie ca este vorba de ceva simplu, cum ar fi infiintarea unui punct de lucru, fie ca este vorba de un demers mai complex, cum ar fi cel de autorizare a unei firme la DSP, DSV-SA, Primarie, Mediu, sau Politie.

INFORMATII si Formulare interactive

Pentru fiecare serviciu in parte ai posibilitatea de a citi una sau mai multe pagini informative si poti completa un formular intuitiv.

Formularele au o versiune minimala si una mai extinsa, ce ne permite o evaluare mai precisa a solicitarii tale. De asemenea, cei mai comozi pot folosi formularul din antetul site-ului.
Esti gata ? Te asteptam sa incepem colaborarea !


Informatii corecte si consultanta de calitate

Decizi in cunostinta de cauza
Informatiile si consultanta permit oricarui intreprinzator, sa-si faca planuri realiste si sa ia cele mai bune decizii.

Serviciile sunt Oferite sub forma de pachete, astfel incat:
? aveti posibilitatea de a centraliza responsabilitatile prin intermediul unui manager de proiect, dar in acelasi timp,
? veti beneficia de expertiza specializata a mai multor specialisti din domenii diferite, in functie de nevoile proiectului.

Contracte clare – Asteptari realiste
Indiferent de natura solicitarii tale, la baza colaborarii dintre noi, va sta intotdeuna un contract, iar platile se vor face la vedere, in baza unor facturi proforme si/sau facturi fiscale.
In proiectele mai complexe, plata facturilor se realizeaza esalonat, pe masura ce demersurile avanseaza.


Garantiile JuristFirme.ro

Experienta
Ca si afacere, am inceput in anul 2006 si am realizat unul dintre primele site-uri de profil din Romania. Din 2008 functionam in actuala formula. Am extins, in permanenta, oferta noastra de servicii si am ridicat constant nivelul de expertiza al specialistilor nostri.

Know-How
Serviciile de consultanta specializate prezinta si o serie de alte avantaje evidente, cum sunt:
? Know-How-ul (cunostinte specifice privind demersurile si procedurile de autorizare), pentru ca fiecare specialist cunoaste foarte bine nisa in care isi desfasoara activitatea
? Raport avantajos calitate-pret rezultat in urma adaptarii ofertei la cerintele pietii,
? Timp de executie redus si adaptare rapida la dinamica legislativa romaneasca.

Important!

In activitatea noastra relationam in mod frecvent cu o serie intreaga de institutii de stat, incepand de la Oficiul Registrului Comertului (ONRC), cu o serie intreaga de primarii, sau entitati aflate in subordinea acestora, precum si cu alte institutii, dintre care mentionam cu prioritate: Directia de Sanatate Publica (DSP), Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), Politie, Agentia Nationala de Protectia Mediului (ANPM), dar si instante judecatoresti si alte institutii.

COLABORATORI

Suntem interesati sa colaboram, cu precadere, cu liber-profesionisti, ce ofera servicii complementare, identice, sau similare serviciilor oferite de noi, adica specialisti in diverse domenii, care au o anumita experienta in a relationa cu cel putin o instituie de stat.

Pentru a-ti face o idee, poti verifica aici lista domeniilor in care suntem interesati sa colaboram. Retine, insa, ca enumerarea nu este limitativa !

Daca esti interesat de o colaborare, poti completa formularul alaturat. Majoritatea liber-profesionistilor cu care colaboram acopera 1-2 judete, dar poti alege pana la maxim 5, dand click pe fiecare judet de pe harta din stanga. Pentru a debifa un judet, da clik din nou pe el.

Conditiile Colaborarii

  • Pregatire profesionala corespunzatoare
  • Experienta si Expertiza reala
  • Capacitate de lucru in echipa

Nu vom insista asupra primelor doua conditii. Toti profesionsitii sunt consitienti de importanta ridicarii permanente a nivelului de expertiza profesionala si mentinerea la curent cu noutatile in domeniul lor de activitate.

Insa, desi "capacitatea de lucru in echipa" apare in CV-ul multor persoane, abilitatile multora dintre acestia nu sunt tocmai la un nivel foarte bun, atunci cand vine vorba de lucrul in echipa, asa ca insistam asupra nevoii de imbunatatire permanenta si autoeducare in aceasta privinta, deoarece aceasta capacitate este in directa relatie cu capacitatea unei persoane de a lucra eficient, aspect ce influenteaza fundamental RENTABILITATEA unui contract.

Evaluarea Colaborarii

Completarea formularului alaturat reprezinta primul pas in stabilirea unei relatii de colaborare.

In aceste conditii, avem rugamintea sa nu fiti "zgarciti" cu informatiile si sa ne transmiteti atat CV-ul vostru, cat si copii ale actelor de studii ! 

Functionarea Colaborarii

Afilierea ca si colaborator este obligatorie pentru ca noi sa putem externaliza (in tot, sau in parte) proiecte catre un specialist.

Solicitarile potentialilor nostri clienti sunt preluate, analizate si publicate intr-o forma succinta in pagina "Solicitari Curente" unde pot fi consultate in mod public.

Deoarece nu dorim sa "facem experimente" pe timpul si banii clientilor nostri, informatii aprofundate despre fiecare solicitare, sau proiect sunt disponibile doar pentru colaboratorii afiliati.

Multe dintre solicitarile, sau proiectele clientilor nostri presupun implicarea simultana a mai multor specialisti cu expertiza in domenii diferite, in functie de specificul solicitarii, iar etichetele afisate in coloana a 3-a a paginii "Solicitari Curente" te pot ajuta sa identifici mai repede si mai usor domeniile, care te intereseaza.

Daca esti intresat de un proiect anume, da clik pe ID-ul sau (in coloana din stanga) si completeaza formularul din fereastra pop-up. Nu uita sa bifezi, sau sa debifezi etichetele corespunzatoare domeniilor in care iti oferi serviciile.

Pentru a evita situatiile neplacute, in care vreuna dintre aceste date de contact nu mai este de actualitate, am pastrat rubricile corespunzatoare numarului de telefon si adresei de e-mail in formularul din fereastra pop-up.

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, va asteptam, bineinteles, sugestiile si vom incerca sa tinem cont de ele!