Ultima actualizare: 13 Martie 2017

Primaria municipiului Bucuresti

PMB - Primaria municipiului BucurestiEste principala institutie, care, impreuna cu cele 6 primarii de sector, administreaza cea mai mare concentrare urbana a tarii si aduce la indeplinire Hotararile Consiliului General si Deciziile emise de catre Primarul General.

PMB are in subordine o serie intreaga de institutii administrative, de cultura, dar si de alta natura, asa ca, la un moment dat, fiecare locuitor al Bucurestiului, sau fiecare firma, ce isi desfasoara activitatea in capitala, va avea nevoie, intr-un fel, sau in altul, de un document, un aviz, sau o autorizatie, emise de PMB, ori va relationa cu vreuna dintre institutiile coordonate de Primaria Generala.

Avize si Autorizatii

Principalele tipuri de demersuri pe care le efectuam la Primaria municipiului Bucuresti se refera la: 

  • Autorizatia de functionare pentru terasa 

Este vorba de demersurile de autorizare a teraselor din Centrul Vechi, sau din alte zone aflata in competenta Primariei municipiului Bucuresti. 

  • Autorizatia de functionare pentru firme de dezinsectie, dezinfectie si deratizare 

Firmele DDD isi pot desfasura activitatea pe raza municipiului Bucuresti doar in baza ueni autorizatii emise Primariei municipiului Bucuresti, ce trebuie reinnoita anual. 

  • demersuri de schimbare a destinatiei spatiului - schimbarea de functiune 

Este vorba de demersurile de natura urbanistica prin care destinatia unui impobil poate fi schimbata. Spre exemplu, unui spatiu cu destinatia de locuinta ii poate fi schimbata destinatia in aceea de spatiu comercial. Bineinteles, acest gen de demersuri necesita implicarea mai multor categorii de specialisti, printre care si un arhitect. In functie de caz, schimbarea de destinatie poate necesita lucrari de amenajare, sau poate fi facuta fara nici un fel de astfel de lucrari. 

  • inregistrare firma de paza 

Inca dinainte de a depune dosarul la Politie in vederea obtinerii Licentei de Functionare, o firma de paza trebuie luata in evidenta de catre PMB. 

  • alte demersuri 

Un exemplu de demers simplu si foarte frecvent efectuat este acela prin care solicitam Primariei municipiului Bucuresti sa ne elibereze un document oficial referitor la faptul ca un anumit imobil se afla, sau nu, pe lista imobilelor cu risc seismic. 

 

In ceea ce ne priveste, demersurile, pe care le efectuam la PMB pentru clientii nostri sunt, de obicei, integrate in pachete mai cuprinzatoare, adaptate nevoilor Beneficiarului.

 

Serviciile noastre 

Analiza pe caz concret

Orice investitie presupune o doza de risc! Dar nimeni nu vrea sa piarda bani? 

In aceste conditii este mult mai intelept sa faceti o analiza a situatiei imobilului in care doriti sa deschideti o afacere, a reglementarilor zonei, a avizelor necesare functionarii legale, precum si a impedimentelor de care ati putea sa va loviti in demersurile dumnevoastra. 

Planificarea 

Un consultant serios va face un plan, sau va propune o abordare. 

In mod practic, insasi Oferta de asistenta si Consultanta poate fi facuta abia dupa ce situatia beneficiarului a fost analizata. Nivelul de aprofundare al analizei este dictat de situatie, dar si de solicitarea ferma a beneficiarului. 

Efectuarea demersurilor

Odata facut planul de bataie, incepem demersurile legale. Asta insemna intocmirea documentatiilor, depunerea dosarelor si asigurarea relatiei cu autoritatile. 

 

Importanta serviciilor de calitate

Situatiile concrete vorbesc de la sine.

Unul dintre clientii nostri recenti, respectiv firma Papaki SRL care opereaza restaurantul Arkuda din Bucuresti, Str. Mihai Eminescu, nr. 38, a optat initial pentru un alt imobil, in care isi propusese sa deschida respectivul restaurant. 

In urma verificarilor si a analizei, pe care le-am realizat pentru beneficiarul sus-mentionat, acesta a decis sa renunte la locatia initiala, deoarece situatia imobilului facea foarte dificila autorizarea, implica o serie de operatiuni si investitii, ce majorau considerabil bugetul si prelungeau foarte mult termenul de finalizare.

In cateva saptamani beneficiarul a identificat un alt imobil ce corespundea nevoilor sale, ne-a solicitat o analiza, iar rezultatul acesteia a fost incurajator si a determinat beneficiarul sa inceapa demersurile de autorizare, care s-au desfasurat conform planificarii si au implicat resurse considerabil mai mici decat cele care ar fi fost necesare in situatia initiala. 

 

Serviciile noastre sunt adaptate, in primul rand, nevoile firmelor, astfe incat, atat echipa proprie, cat si portofoliul de colaboratori, suntem orientati catre acest tip de Beneficiar.

 

Important

Vă recomandăm din secțiunea Blog

Suport

Ai o întrebare? Contactează-ne acum!

  • Apelează-ne prin LiveSupport. Click aici.
  • Ne poți suna la telefon 0730 504 010
  • Lasă-ne un mesaj prin email. Click aici.

Trimite o solicitare : PMB - autorizatii functionare

(*) Daca te grabesti, poti completa doar informatiile obligatorii.

Nu uita sa oferi cateva explicatii la rublica “Mesaj” !

(**) Daca este posibil, recomandam completarea formularului detaliat, care ne ajuta sa evaluam situatia si sa alcatuim o Oferta, sau chiar mai multe variante de colaborare.

Informații obligatorii

Completeaza informatiile minime obligatorii, pentru ca noi sa te putem contacta.

Te rugam sa mentionezi intervalul orar in care vrei sa fii contactat (telefonic).

Dupa ce ai completat rubricile minim obligatorii, poti alege sa trimiti solicitarea ta, sau poti continua cu completarea formularului detaliat.

Continuă cu formularul detaliat

Informații detaliate

Serviciile care te intereseaza

+
Selecteaza fisierSchimba fisierul Sterge Incarca un alt fisier

Evaluarea prealabila a Solicitarii tale

Date facturare

Principalul criteriu de alegere al ofertei