TERMENI si Conditii

privind utilizarea prezentului site si a instrumentelor sale de lucru

 

Prezentul website este un mecanism, care inglobeaza o serie de instrumente (formulare interactive complexe), ce au roul de a inlesni si eficientiza accesul intreprinzatorilor mici si mijlocii la servicii de consultanta furnizate de profesionisti.

Aici veti gasi informatii utile diverselor tipuri de afaceri, insa scopul prinicipal al site-ului nu este acela de a informa, ci acela de a genera relatii de lucru materializate prin incheierea unor contracte avantajoase pentru ambele parti: Beneficiari ai serviciilor de consultanta, pe de o parte, si Prestatori/ Furnizori ai serviciilor de consultanta, de cealalta parte, astfel incat, informatiile publicate in acest site nu pot fi considerate activitati de consultanta juridica, sau de alta natura,

iar PRIMORIS SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate prin intermediul site-ului www.juristfirme.ro, pe e-mail, sau telefonic.

Prezentul site se adreseaza persoanelor fizice si juridice, de cetatenie romana si straina, care au nevoie de servicii de consultanta in afaceri si paralegal si cauta o maniera de colaborare eficienta.


Utilizarea instrumentelor de lucru JuristFirme.ro

Articolele si formularele din prezentul site au fost concepute avandu-se in vedere situatii comune si detalii generale. In mod uzual, situatia fiecaruia dintre d-voastra prezinta aspecte particulare, ce nu au putut fi luate in considerare in procesul de elaborare al texetelor si realizare a instrumentelor de lucru (formulare). In aceste conditii, o analiza de ansamblu a situatie d-voastra concrete poate fi facuta doar in cadrul unei intalniri cu un specialist, astfel incat, analizele efectuate asupra informatiilor oferite de d-voastra prin intermediul formularelor si raspunsurile oferite de reprezentantii Juristfirme.ro pot lua doar forma unor Oferte de Principiu, ce nu genereaza obligatii, de nici o natura, in sarcina PRIMORIS SRL.

In acelasi timp, simpla folosire a instrumentelor puse la dispozitie in cadrul site-ului (formularele) nu genereaza obligatii ferme in sarcina utilizatorilor, insa PRMORIS SRL isi rezerva dreptul de a refuza si/sau bloca accesul utilizatorilor, care folosesc in mod abuziv acest instrumente si care, prin activitatea lor, genereaza un flux crescut de solicitari false, precum si in alte situatii, care pot conducerea la perturbarea activitatii echipei noastre.


Protectia proprietatii intelectuale si utilizarea continutului JuristFirme.ro

Continutul si designul JuristFirme.ro, precum si orice alte materiale trimise d-voastra prin email, sau generate in mod dinamic, pe care le vom numi, in continuare, "Continut JuristFirme.ro" apartin PRIMORIS SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Puteti utiliza informatiile oferite prin intermediul site-ului, deoarece acestea sunt, in cea mai mare masura, informatii publice, insa continutul si designul site-ului ne apartin in totalitate, astfel incat, NU puteti reproduce sau utiliza materialele JuristFirme.ro fara acordul scris obtinut din partea PRIMORIS SRL.


Conditii de aplicare a prevederilor Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014

INFO: Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand din ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 34/ 2014 NU sunt aplicabile site-ului JuristFirme.ro, deoarece prezentul site nu ofera posibilitatea incheierii contractelor la distanta, ci doar pune la dispozitia utilizatorilor sai instrumente de lucru utile, ce pot fi folosite in etapele prealabile incheierii unui eventual contract de prestari servicii.

In mod particular, in cazul solicitarilor a caror analiza este efectuata contra-cost in urma completarii unora dintre formularele din site, consideram ca sunt indeplinite prevederile articolului 16 din OG 34/2014, prin aceea ca nu pot fi denuntate contractele, care au ca obiect furnizarea de continut digital, care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului, care a fost exprimat fara echivoc prin completarea unei rubricatii optionale din formularul respectiv, in scopul urgentarii procesului de analiza si ofertare desfasurat de reprezentantii JuristFirme.ro

 

Diverse

PRIMORIS SRL isi rezerva deptul de a adauga, modifica, suspenda, sterge in orice moment si fara notificare prealabila portiuni ale continutului prezentului site.

Insasi modificarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului pot fi facute de catre PRIMORIS SRL fara notificare prealabila si fara indeplinirea altor formalitati.

Modificarile pe care PRIMORIS SRL poate decide sa le faca, la un moment dat, asupra site-ului JuristFirme.ro, precum si asupra termenilor si conditiilor de utilizare a prezentului site, nu genereaza nici un fel de obligatii, de nici o natura, in sarcina PRIMORIS SRL.

Când şi Cum lucrăm !

Acest site are menirea de a facilita accesul intreprinzatorilor mici si mijlocii la servicii de consultanta si asistenta de nivel profesionist, pe care le oferim, atat cu ajutorul propriilor nostri specialisti, cat si cu autorul unui portofoliu (de colaboratori) aflat in continua dezvoltare si diversificare.

Aici veti gasi informatii utile diverselor tipuri de afaceri, insa scopul principal al site-ului este acela de a genera relatii de lucru, materializate prin incheierea unor contracte avantajoase pentru ambele parti: Beneficiari si Prestatori.

E bine sa aveti in vedere:

  1. Folosirea formularelor din site intr-o maniera corecta si completa, pentru ca noi sa putem evalua in mod obiectiv solicitarile voastre!
  2. Sa aveti o atitudine pozitiva si spirit de echipa. Nu uitati! Noi suntem de partea voastra chiar si atunci cand va spunem lucruri care nu va plac. Folositi informatiile si consultanta specialistilor nostri, pentru a va pune la punct pentru controalele autoritatilor.
  3. Respectati, atat cat este posibil, data si ora intalnirilor stabilite. Pentru a va putea oferi Onorarii rezonabile, trebuie sa lucram eficient. Respectati termenele si termenii colaborarii. Relatia trebuie sa se bazeze pe respect reciproc si solicitudine!

Suntem adeptii unei maniere de lucru bazate pe eficienta. Astfel incat, pentru contactul initial si evaluarea prealabila, recomandam folosirea, cu prioritate, a formularului aferent serviciului, de care sunteti interesat, sau a unuia dintre formularele rapide.

Bineinteles, ne puteti contacta si telefonic folosind numarul +40 730 50 40 10, ce apare in dreapta-sus, in toate paginile site-ului, unde va stam la dispozitie intre orele 09.00 - 18.00, de Luni, pana Vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

Va rugam sa nu solicitati informatii, sau consultanta telefonica! Nu vi le putem oferi telefonic si nu sunt gratuite!

Va asteptam sa ne contactati, pentru a programa intalniri, pentru a va interesa de serviciile noastre, sau a solicita Oferte, ori pentru a clarifica anumite aspecte din Ofertele transmise de specialistii nostri. 

De asemenea, va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru, cu o programare prealabila, pentru a nu fi nevoiti sa asteptati!

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, va asteptam, bineinteles, sugestiile si vom incerca sa tinem cont de ele!