Vrei să te implici? Ai experiență? Putem colabora!

Pasul 1. In ce zona din tara iti desfasori activitatea?

Selectează maximum 5 judete din harta de mai jos. Pentru a debifa un judet, da clik din nou pe el.

harta Satu Mare Bihor Arad Timis Caras Severin Hunedoara Alba Cluj Salaj Maramures Bistrita Suceava Botosani Iasi Neamt Harghita Bacau Vaslui Mures Sibiu Brasov Covasna Vrancea Galati Tulcea Braila Buzau Prahova Dambovita Arges Vilcea Gorj Mehedinti Dolj Olt Teleorman Ilfov Giurgiu Ialomita Calarasi Constanta

Pasul 2. Profesia/ Ocupația ta curentă

Pasul 3. Cu ce institutii relationezi in activitatea ta ?

Pasul 4. Upload Documente

Selecteaza fisierSchimba fisierul Sterge Incarca un alt fisier


ATENTIE! Codul de siguranta tine cont de capitalizarea literelor (face diferenta intre majuscule si minuscule) !

Completeaza informatiile de contact.

Daca doresti, poti adauga mesajul tau la rubrica „Mesaj”, precum si eventuale informatii suplimentare de contact.

Dupa ce ai completat toate rubricile, poti trimite aplicatia ta.

Pentru a trimite aplicatia, trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile de utilizare ai/ale site-ului nostru.

Ne bucuram ca ai aplicat si speram intr-o colaborare cat mai buna !

Cum functioneaza colaborarea

In activitatea noastra relationam in mod frecvent cu o serie intreaga de institutii de stat, incepand de la Oficiul Registrului Comertului (ONRC), cu o serie intreaga de primarii, sau entitati aflate in subordinea acestora, precum si cu alte institutii, dintre care mentionam cu prioritate: Directia de Sanatate Publica (DSP), Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), Politie, Agentia Nationala de Protectia Mediului (ANPM), dar si instante judecatoresti si alte institutii.

COLABORATORI

Suntem interesati sa colaboram, cu precadere, cu liber-profesionisti, ce ofera servicii complementare, identice, sau similare serviciilor oferite de noi, adica specialisti in diverse domenii, care au o anumita experienta in a relationa cu cel putin o instituie de stat.

Pentru a-ti face o idee, poti verifica aici lista domeniilor in care suntem interesati sa colaboram. Retine, insa, ca enumerarea nu este limitativa !

Daca esti interesat de o colaborare, poti completa formularul alaturat. Majoritatea liber-profesionistilor cu care colaboram acopera 1-2 judete, dar poti alege pana la maxim 5, dand click pe fiecare judet de pe harta din stanga. Pentru a debifa un judet, da clik din nou pe el.

Conditiile Colaborarii

  • Pregatire profesionala corespunzatoare
  • Experienta si Expertiza reala
  • Capacitate de lucru in echipa

Nu vom insista asupra primelor doua conditii. Toti profesionsitii sunt consitienti de importanta ridicarii permanente a nivelului de expertiza profesionala si mentinerea la curent cu noutatile in domeniul lor de activitate.

Insa, desi "capacitatea de lucru in echipa" apare in CV-ul multor persoane, abilitatile multora dintre acestia nu sunt tocmai la un nivel foarte bun, atunci cand vine vorba de lucrul in echipa, asa ca insistam asupra nevoii de imbunatatire permanenta si autoeducare in aceasta privinta, deoarece aceasta capacitate este in directa relatie cu capacitatea unei persoane de a lucra eficient, aspect ce influenteaza fundamental RENTABILITATEA unui contract.

Evaluarea Colaborarii

Completarea formularului alaturat reprezinta primul pas in stabilirea unei relatii de colaborare.

In aceste conditii, avem rugamintea sa nu fiti "zgarciti" cu informatiile si sa ne transmiteti atat CV-ul vostru, cat si copii ale actelor de studii ! 

Functionarea Colaborarii

Afilierea ca si colaborator este obligatorie pentru ca noi sa putem externaliza (in tot, sau in parte) proiecte catre un specialist.

Solicitarile potentialilor nostri clienti sunt preluate, analizate si publicate intr-o forma succinta in pagina "Solicitari Curente" unde pot fi consultate in mod public.

Deoarece nu dorim sa "facem experimente" pe timpul si banii clientilor nostri, informatii aprofundate despre fiecare solicitare, sau proiect sunt disponibile doar pentru colaboratorii afiliati.

Multe dintre solicitarile, sau proiectele clientilor nostri presupun implicarea simultana a mai multor specialisti cu expertiza in domenii diferite, in functie de specificul solicitarii, iar etichetele afisate in coloana a 3-a a paginii "Solicitari Curente" te pot ajuta sa identifici mai repede si mai usor domeniile, care te intereseaza.

Daca esti intresat de un proiect anume, da clik pe ID-ul sau (in coloana din stanga) si completeaza formularul din fereastra pop-up. Nu uita sa bifezi, sau sa debifezi etichetele corespunzatoare domeniilor in care iti oferi serviciile.

Pentru a evita situatiile neplacute, in care vreuna dintre aceste date de contact nu mai este de actualitate, am pastrat rubricile corespunzatoare numarului de telefon si adresei de e-mail in formularul din fereastra pop-up.

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, va asteptam, bineinteles, sugestiile si vom incerca sa tinem cont de ele!