Centru de infrumusetare in Dorobanti

Publicat la 2016-11-03 11:23:05, in categoria Portofoliu - Afaceri autorizate

Elskin - frumusetea intre stiinta, arta si tehnologie

Elskin - frumusete si tinerete

Inca de la inceput pot spune ca Elskin m-a impresionat prin simtul pentru frumos, atentia la detalii, efortul pe care echipa l-a depus ca acest centru de infrumusetare de pe bulevardul Dorobanti, in vecinatatea Pietei Romana, sa fie o oaza de liniste si infrumusetare intr-un oras tumultos. Dar, haideti sa cunoastem impreuna in lumea Elskin si sa va convingeti singuri! 

 
 

Pentru ca e important sa pornesti cu dreptul, reprezentanta firmei Elucerom Cosmetik SRL, care administreaza centrul de infrumusetare Elskin, ne-au contactat pentru a-i asista in demersurile de autorizare! Iata o parte dintre documentele obtinute in acest scop: 

Raspuns oficial (sanatate publica) - DSP Bucuresti

Raspuns oficial (pompieri) - ISU Bucuresti

Raspuns PMB - incadrarea cladirii din punct de vedere al riscului seismic

   

 

 

 

 

 

Am ajuns la adresa din calea Dorobanti nr. 42 dupa ce colegii de la JuristFirme.ro au facut o serie de demersuri legale pentru ca centrul de infrumusetare ELSKIN sa functioneze in legalitate. Colegii mei au fost cei care s-au ocupat de obtinerea unui punct de vedere oficial de la ISU Bucuresti privind necesitatea obtinerii autorizarii specifice. Acelasi demers l-au intreprins pe langa DSP- Directia de Sanatate publica, pornind de la documentatiile puse la dispozitie de echipa Elskin. De la primaria capitalei au obtinut dovada privind incadrarea in clasa de risc seismic, iar ulterior au obtinut licenta standard de la UPFR pentru difuzarea muzicii ambientale.


 

Liniste de Provence, in mijlocul BucurestiuluiElskin: Bine ati venit!

Cand am ajuns la adresa din Calea Dorobanti numarul 42, am constat cu placere ca dincolo de cladirea cu aspect de bloc de locuit, gasesc un interior cald si primitor, cu spatiu generos, reconfortant ca al unei case pe pamant. Ambientul mi-a creat o stare de liniste si profund calm,facandu-mi seara mai placuta.

De cum ai intrat la Elskin ai senzatia ca ai lasat agitatia zonei in spate si ca te afli undeva in camera de zi a unei case situate departe de nebunia marii capitale. Ferestre inalte, acoperite de perdele fine si draperii grele de un verde discret aduc confortul si seninatatea unei locuinte. In capatul opus intrarii, dincolo de geamuri, se vede terasa in care copaci de tuia sparg culorile maronii ale toamnei.

Este un mediu al caldurii, al luminii, in acelasi timp al discretiei si al bunului gust. Grinzile din lemn sunt din alta poveste, rupta de capitala betoanelor. Acestea te trimit, mai degraba, cu gandul la o casa de vacanta, intr-o zona linistita, cu mult soare. Razele toamnei inunda spatiul din fata, lateral, de deasupra prin luminatoarele ce-ti permit sa vezi cerul. Spatiul amplu cuprinde noi dimensiuni sub baia de lumina. Si de parca nu ar fi fost suficient, candelabre grele, clasice, arunca unde calde peste mobilierul fin, de bun gust.

Canapeaua confortabila te invita sa te asezi, sa te rupi de lume si sa astepti procedurile de infrumusetare ca pe un bine-meritat rasfat. Intreaga atmosfera este completata de imagini ce te trimit cu gandul catre taramul frantuzesc: lavanda, trandafiri, turnul Eiffel, biciclete, pe scurt culoare si cochetarie.

 

Elskin: Infrumusetarea prin tehnologie intr-un salon cu stil

Elskin, tratamente pentru tinerete

Din camera de asteptare, ampla, un spatiu deschis, vezi salile de tratament aliniate una dupa cealalta, fiecare purtand povestea unei flori cu iz de indepartata Franta.

Toate tehnologiile de infrumusetare din centrul Elskin sunt de ultima generatie, unele dintre ele foarte rare chiar si in pretentioasa capitala, iar florile vin sa aduca o nota de gingasie in acest cumul de aparatura ultra-sofisticata.

 

Sala Trandafirilor si activitatii ( o bicicleta ne sugereaza ca ardem centimetri deranjanti) este locul in care se tin sedintele de criolipoliza. Mai exact esteincaperea in care domni sau doamne slabesc folosind o tehnologie bazata pe inghet pentru a pierde din stratul neplacut de pe corp.

 

Dincolo de imaginea lavandei este sala Liposonix, sala in care ultrasunetele va ajuta sa slabiti.

Sala Hifu ne trimite cu gandul spre vitalitate prin trandafiri rosii de pe usa. Si cum ar fi altfel, atata timp cat acest tratament ne ajuta sa scapam de riduri? Camera in care se tin sedintele de epilare definitiva este ilustrata de trandafiri roz pal, ca un semn al finetii pielii.

 

Elskin - Tratamente cu toata grija, pentru toate varstele

tratamente cosmetice pentru frumusete

Oricat de neafectati am parea, pe noi toti ne intereseaza infrumusetarea. Asa am aflat ca tratamentele se adreseaza tuturor doamnelor si domnilor de 20+ ani, care isi doresc fie sa slabeasca, sa scape de celulita, fie sa aiba un ten mai neted, fara riduri.

Metodele de infrumusetare folosite la Elskin sunt non-invazive, echipa folosindu-se, dupa cum spuneam anterior, de aparatura de ultima generatie.

Pe toata durata tratamentului clientii sunt asistati pentru maxim de confort, intensitatea aparatelor este continuu ajustata in functie de solicitarile individuale ale clientilor, chiar si in timpul tratamentului.

Considerand ca atmosfera din centru este absolut linistitoare, iar de pe masa de tratament vezi cerul prin luminator, locul cere sa va dedicati cateva ore de relaxare cu beneficii pentru infrumusetarea personala la Elskin.

 

Succesul Elskin merge mai departe

Intotdeauna am spus, pe buna dreptate, ca omul sfinteste locul. Repet afirmatia pentru Elisabeta Silion, fondatoarea Elskin. Aceasta a inceput afacerea in Cluj, si-a castigat respectul local, ca mai apoi sa extinda serviciile Elskin in Bucuresti. Grija doamnei Silion pentru oameni, ca afacerea sa creasca prin multumirea clientilor se simte in toate detaliile din centru, in consideratia cu care il asculta opiniile celor din jur. Suntem sigura ca succes va merge mai departe, iar clientii multumiti, oameni mai frumosi, mai linistiti, vor fi cei care vor creste afacerea.

Daca v-ati gandit sa faceti tratamente de infrumusetare sau slabire, va recomandam cu toata caldura Elskin!
 

Elskin

Calea Dorobantilor nr. 42

Telefon: 0720155055

Email: salonelskin@gmail.com

Website: www.elskin.ro

 

 

Comentarii

    Fii primul care scrie un comentariu despre articol!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile sunt obligatorii.
captcha code

ATENTIE! Codul de siguranta tine cont de capitalizarea literelor (face diferenta intre majuscule si minuscule) !

Cautare

Articole recomandate

Vizita echipei Observator

La stirile Observator.tv - informam antreprenorii

De-a lungul timpului am depus eforturi ca utilizatorii web, potentialii nostri clienti pe servicii de infiintare firma si/ sau autorizare activitate, sa fie informati cat mai corect. Asa am ajuns la ...

Afla mai multe


O afacere autorizata legal este primul pas spre succes. Baby Spa este un exemplu de referinta. Vizitati pagina!

Baby Spa

Universul bucuriei acvatice pentru bebelusi Pe strada Pelinului, in cartierul Vitan, intr-o zona linistita, se afla Baby Spa. E un Univers al fericirii acvatice pentru cei mici, o lume a apelor sigur...

Afla mai multe


Le Chateau- luxos, exclusivist. Ne bucura ca ne-au fost clienti!

Le Chateau - Castelul din inima Bucurestiului

Centrul de evenimente "Le Chateau" Situat pe o strada putin aglomerata, la trei minute de centrul capitalei, Le Chateau  este refugiul exclusivist pentru evenimente cu stil.  Dincolo de po...

Afla mai multe


Ne gasesti si pe facebook

Newsletter

Inscrie-te pentru a primi zilnic cele mai noi articole din domeniu pe adresa ta de email.