Keiko before and after School

Publicat la 2016-11-13 16:48:39, in categoria Portofoliu - Afaceri autorizate

KEIKO School

Situata in cartierul Vatra Luminoasa, casa se potriveste cu numele zonei: vesela, colorata, inspirand bucurie si lumina. Dincolo de poarta inalta, se vede o trambulina si un tobogan. Chiar deasupra intrarii, cu litere jucause citesc: “KEIKO SCHOOL”. Cum aveam sa aflu mai tarziu, Keiko inseamna “zambet de copil”, iar acest loc chiar este un taram al zambetelor de copil.


Autorizatie sanitara veterinara - DSV Bucuresti

Raspuns oficial (sanatatea populatiei) - DSP BucurestiAm facut aceasta incursiune in lumea copiilor dupa ce colegii de la JuristFirme.ro au intreprins demersuri legale in relatia cu Directia Sanatate Publica si Directia Sanitar Veterinara  pentru autorizarea bucatariei din cadrul KEIKO BUSINEES GROUP.  Este o bucatarie  curata si functionala, in acelasi timp cocheta si frumos colorata, in spiritul intregii cladiri. 

 

 

 


Zambete de copiii! 

Keiko before and after school - afaceri autorizate

Trebuie sa spun ca la  Keiko School din zona Vatra Luminoasa, bucataria este organizata conform legii si in care sunt implementate fluxurile functionale, propria bucatareasa, Dna Stela, asa cum ii spun copiii,  gateste special pentru ei, avand grija sa pregateasca legumele separat de carne sau, in anumite conditii, de solicitarile si recomandarile parintilor. Mai mult chiar, meniurile sunt intocmite in colaborare cu un nutritionist.

Copiii primesc 2 mese pe zi in intervalul in care stau la Keiko School (inainte sau dupa ore), repartizate astfel: pentru before school - mic dejun ora 8.00, pranz la ora 11.15; pentru after school -  pranz la 12.45, gustare  la ora 16.00.

 

Universul Keiko before, after and summer school

Keiko before and after school - afaceri autorizateAm ajuns la before and after school-ul din strada Stefan Sorescu nr. 22 la final de octombrie, in plina sarbatoare de Halloween.  Dovleci zambitori sau inspaimantatori, pregatiti pentru sarbatoare, mi-au condus pasii pe treptele de la intrare. In mod evident copiii se pregateau de petrecere,  usile era pictate cu dovleci si fantome. Am aflat ca erau desenate si decorate chiar de catre cei mici. Mai sus, in biroul doamnei, o fantoma ma anunta ca noiembrie e aproape, iar cei mici vor avea parte de distractie maxima si creativa dupa ore.

Doamna Beatrice Elena Varnav m-a condus in fiecare sala de curs. La clasa in care se pregateau orele de engleza Cambrige, o harta a Romaniei ocupa un perete,  ca o invitatie intr-o calatorie. Doar am bagat capul in sala sa nu ii distrag pe cei mici care erau atat de concentrati. Am continuat incursiunea la grupa de clasa a II-a. Copiii, linistiti isi vedeau de lectii alaturi de doamna invatatoare. Intr-un colt,  pianul astepta in liniste sa isi lanseze sunetele in aer. A urmat clasa 0 unde personajele Fratilor Grinn, desenate pe perete, inveseleau atmosfera. Peste tot, mobilierul viu, vesel si in dimensiuni potrivite copiilor, sparge tiparele claselor de curs conventionale. 

 

Scoala Keiko pe scurt:

 • 4 sali de curs
 • Vestiar vesel si dragut pentru cei mici
 • Bucatarie si sala de mese.

 

KEIKO, before and after school. Copii nu vor sa plece acasa. 

Scoala de inainte si dupa ore exista de 7 ani ani, dar recent, in luna mai, conducerea si organizarea a fost preluata  de catre doamna Beatrice Elena Varnav. Atunci a  intervenit nu numai un proces de rebranding, dar mai ales procedura de implementare pentru unu nou sistem de educatie, o forma de a invata copiii de catre elite pentru ca cei mici sa devina viitoarele elite. In toate programele si cursurile optionale se observa grija managerului institutiei ca cei mici sa aiba conditii excelente in orele petrecute la  Keiko si, in primul rand, o larga paleta de cursuri la cele mai inalte standarde.  Ca sa aveti o idee, la Keiko cursurile optionale de engleza sunt renumitele Cambridge, cele de franceza, DELF/ DALF  sunt organizate cu Institutul Francez.

La Keiko, copii cu varste intre 6 si 12 ani, petrec aproximativ 6 ore zilnic, fie inainte, fie dupa cursuri si  sunt implicati intr-o multitudine de activitati. Ce are in plus Keiko?  O paleta larga  de cursuri optionale care este gandita astfel incat fiecare copil sa gaseasca o activitate care sa ii placa la maxim.  In plus, perspectiva este conceputa astfel inca cel mic sa primeasca pe langa educatie, cursuri de dezvoltare personala care sa consolideze increderea viitorilor adulti.

Fiindca am mentionat multitudinea de cursuri optionale, merita sa mentionam:

Keiko before and after school - afaceri autorizate. AUtorizatie DSP, DSV-Cursuri engleza  Cambridge

-Cursuri franceza cu Institutul Francez

-Cursuri pian

-Cursuri canto

-Cursuri chitara

-Cursuri origami,

-Cursuri actorie, dezvoltare motrica  si cognitiva  care aduce plus valoare in viata copilului ca viitor adult.

-Cursuri inot

-Cursuri de tenis

-Cursuri de desen si pictura

-Cursuri de Art& Craft

 

 

In plus, pe langa aceste cursuri copiii sunt invatati sa inteleaga valoarea, fie este cea umana, fie ca este vorba despre valoarea bruta a banului versus munca depusa.  Cursurile sunt atat de captivante, incat cei mici cu greu mai pleaca acasa. Uitati ca exista si o astfel de scoala!

Toate aceste cursuri se fac dupa ce cursantii isi fac lectiile cu doamnele invatatoare de la scoala 49, una dintre cele mai renumite scoli din Bucuresti. De fapt, copii inscrisi la Keiko before, after and summer school Keiko vin din cele mai bune scoli din capitala, multe situate in zona Vatra Luminoasa:  49,52 si 56.

 

De ce numele Keiko?

Am aflat de la doamna Beatrice Elena Varnav ca in limba japoneza Keiko inseamna “zambet de copil”. Intreaga identitate vizuala a fost construita in acest spirit, iar grila de cursuri se pliaza si lucreaza ca toti copiii sa fie fericiti. Mai exact sigla consta in reprezentarea grafica reiesita din imbinarea unui copil, stemei japoneze si un zambet. Considerand ca cei mici nu vor sa mai plece de la scoala, numele Keiko, zambet de copil, este total potrivit before and after school.

Acesta este motivul pentru care Keiko SChool a crescut precum un personaj din poveste, de la 22 de copii in mai 2016, la 45 la ora actuala.  Aceasta in ciuda concurentei acerbe pe piata scolilor de tipul  Before and after school.

 

Activitati inedite la Keiko

-Scoala de vara

Pe durata verii copii au  avut parte de cea mai frumoasa “Calatorie in jurul lumii”, situata intre real si imaginar. Au gustat din cultura, dar si bucatele specifice fiecarei tari, au invatat cuvinte in limba respectiva, au vizitat locuri pentru ca ei sa asocieze mai bine.  Au fost la Gradina Botanica, Zoologica, la muzeele Antipa, Taranului Roman, Muzeul satului, la Ferma Animalelor, iar toate aceste calatorii au contribuit ca cei mici sa intelegerea ce inseamna cu adevarat Romania.

-Concert la conservator

Vacanta de vara a fost, concertul va veni. Pe 21 decembre, tinerii cursanti de la Keiko School pregatesc un mic concert la pian sustinut de ei, pentru ei, in una dintre salile special inchiriate la conservator.

 

Echipa Keiko

Succesul micilor copii poate fi asigurat doar de o echipa completa si armonioasa. Sunt indrumarea  doamnei Beatrice Elena Varnav si spre binele si educatia copiilor lucreaza echipa Keiko formata din:

 • 3 cadre didactice cu toate gradele luate
 • 1 coordonator educativ
 • 1 ingrijitoare
 • 1 bucatareasa
 • personal curatenie
 • sofer (si microbuz de transporta autorizat special pentru transport copii)

 

De profesie psiholog, Beatrice Elena Varnav isi dorea de multa vreme sa infiinteze o afacere in care copii sa fie beneficiari, aceasta fiindca doamnei ii plac foarte mult copii. “Nu poti face nimic de genul acesta daca nu iubesti copii”, ne dezvaluie.

Initial a dorit loc de joaca, apoi gradinita, dar dupa cum a spus chiar doamna Varnav, stelele s-au aliniat ca doamna Beatrice Elena Varnav sa fie sufletul Before, After and Summer School Keiko unde copiii invata aplicat si implicat.

Keiko cultiva excelenta prin cursuri noi, adaptate preferintelor oricarui copil. Copiil isi consolideaza cultura, dar si un stil de viata care sa ajute in calatoria lor in drumul de a deveni adulti frumosi, cu valori reale.

Daca elevii din casa dumneavoastra au prea mult timp inainte sau dupa ore, daca va doriti sa le identificati sau dezvoltati talentul, Keiko Before, After and Summer School ii asteapta.

 

Notati contactele:

Strada Srg. Maj. Stefan Sorescu Nr. 22, sector 2

Email: contact@keikoschool.ro

Telefon 0748 880 866

 

Comentarii

  Fii primul care scrie un comentariu despre articol!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile sunt obligatorii.
captcha code

ATENTIE! Codul de siguranta tine cont de capitalizarea literelor (face diferenta intre majuscule si minuscule) !

Cautare

Articole recomandate

Vizita echipei Observator

La stirile Observator.tv - informam antreprenorii

De-a lungul timpului am depus eforturi ca utilizatorii web, potentialii nostri clienti pe servicii de infiintare firma si/ sau autorizare activitate, sa fie informati cat mai corect. Asa am ajuns la ...

Afla mai multe


O afacere autorizata legal este primul pas spre succes. Baby Spa este un exemplu de referinta. Vizitati pagina!

Baby Spa

Universul bucuriei acvatice pentru bebelusi Pe strada Pelinului, in cartierul Vitan, intr-o zona linistita, se afla Baby Spa. E un Univers al fericirii acvatice pentru cei mici, o lume a apelor sigur...

Afla mai multe


Le Chateau- luxos, exclusivist. Ne bucura ca ne-au fost clienti!

Le Chateau - Castelul din inima Bucurestiului

Centrul de evenimente "Le Chateau" Situat pe o strada putin aglomerata, la trei minute de centrul capitalei, Le Chateau  este refugiul exclusivist pentru evenimente cu stil.  Dincolo de po...

Afla mai multe


Ne gasesti si pe facebook

Newsletter

Inscrie-te pentru a primi zilnic cele mai noi articole din domeniu pe adresa ta de email.