In lumea copiilor - Cresa Shining Stars

Publicat la 2015-07-15 11:58:57, in categoria Portofoliu - Afaceri autorizate

Cresa Shining Stars – cresa in care copilul tau straluceste!


Aflata pe strada Ion Neculce numarul 18, la cativa pasi de liceul cu acelasi nume, vesela, cum sta bine unei lumi a copiilor, se afla cresa “Shining Stars”. 

hol cresa ShiningStars

Odata intrat in gradina, unde vezi locul de joaca realizezi de unde numele: Stelutele stralucitoare ale acestui loc sunt copiii, o minune carora administratorii acestei afaceri le acorda toata atentia.

Cum am ajuns la Shining Stars? Ca de obicei, expertiza noastra in domeniul autorizarii afacerilor a adus colegii nostri aici, iar eu am mers sa vad acele lucruri bune si frumoase despre care am auzit. JuristFirme.ro s-a ocupat de infiintarea afacerii, ca mai apoi bucataria noastra de consultanti sa se mute in cea a Shining Stars pentru autorizare din punct de vedere sanitar veterinar. Aceasta in timp ce treceam prin demersuri legale necesare pe langa Primaria Sectorului 1.


 

Lumea piticilor, pentru ca ei sa creasca mari si frumosi.

Am fost intampinata de Mihaela, unul dintre proprietarii afacerii si viitoare mamica, tot ea mi-a facut bucuria de a a-mi fi ghid in acest mic mare Univers al copiilor. Inca de la intrarea mi-au sclipit ochii (apare in mintea mea inca o data: “Shining Stars”!) de la curatenia de farmacie. La usa asteptau randuite mai multe perechi de papuci colorati, in diverse masuri si forme, care intampina oaspetii. Nu, nu mi se dadeau papucii, ci doar imi puneam galosii fermecatii sa ma poarte intr-o lume curata a copiilor.

sala mese cresa ShiningStars

M-am intis la cateva vorbe cu Mihaela sa imi povesteasca despre initiativa lor, in timp ce de jur imprejur trona linistea, de nu s-ar fi auzit nici albina bazaind! Am aflat multe lucruri frumoase de la ea si am ascultat-o cu placere. Vorbeste cu atata dragoste despre copii, incat iti dai seama ca o afacere de genul acesta i se potriveste manusa, iar copii se simt ocrotiti fiindca primesc aceasta caldura. Dar sa va spun, pe scurt, promit, despre ce am aflat!

Este o afacere de familie, iar ideea de a infiinta o cresa/ gradinita a venit Oanei, cel de al doilea partener in afacere. Oana este psihopedagog de profesie, a lucrat in cresa si in gradinita, iar copii si psihopedagogia sunt la nivel de pasiune, nu doar ca meserie. De fapt, Oana este cea care se implica in zona educativ – operationala a cresei, lucrand cu copiii. Pe de alta parte, Mihaela care iubeste copiii mult, a dorit sa isi aduca aportul in zona de administrare.

Fiindca vorbim despre oamenii care pun suflet alaturi de copii, personalul este calificat, iar cea de a doua salariata a Shining Stars are calificare medicala. Asadar, prichindeii sunt lasati pe maini bune cu un psihopedagog si o persoana calificata medical.

 

Copii sunt partajati pe categorii de varsta, iar spatiul este amenajat in consecinta

Exista trei categorii de varsta la Shining Stars, iar fiecare dintre ele are locul potrivit amenajat, “Grupa Bebe Stars” ( 3-18 luni) “Tiny Stars”(18 luni- 2 ani si 6 luni), Grupa Little Stars ( 2 ani si 6 luni -4 ani). Desi abia a fost deschisa la mijlocul lunii iunie 2015 exista invatacei in fiecare clasa. Poate e mult spus, dar copii se afla in centru ca sa invete si sa se dezvolte frumos si liber.

 

Dotarile Shining Stars

Grupa Tiny ShiningStarsIntr-o suprafata de aproximativ 220 mp, cresa Shining Stars ar putea sa gazduiasca un maxim de 40 de copii, in mod evolutiv.

Dupa cum am spus fiecare etapa de varsta are spatiul propriu amenajat potrivit varstei. Daca la Grupa Tiny Stars m-am delectat vazand scaunele in dimensiuni pitice, la bebe stars, in linistea profunda care domnea, am vazut o serie de patuturi frumos aliniate.

Totul este viu colorat, personaje din desene animate, printi si printese inconjoara incaperile.

Zona de alimentatie, cu bucataria si sala de mese, in a carei autorizare s-a implicat JuristFirme.ro, este aerisita, doar scaunele pitice in forma de fluturas sau animalute coloreaza incaperea. Pentru ca vorbim despre mese, cei mici primesc mesele zilnice in functie de program, iar mancarea este proaspata si naturala, gatita in bucataria proprie.

Gradinita are un loc de joaca exterior, amplasat in spatele cladirii, ferit de orice ochi. Nu ca s-ar vedea ceva in curte, gardul cresei este ca o fortareata in care copii sunt tratati ca printi si printese!

Exista un colt al parintilor in care acestia pot depozita cele necesare copiilor, ca educatoarele sa le administreze copiilor aceste obiecte precum au fost invatati, de la servetele sau scutece speciale pana la mici lucruri pe care acestia le considera necesare celor mici. Fiecare copil are o fisa zilnica in care personalul cresei scrie ce si cat au mancat sau orice alte aspecte fiziologice legate de starea de bine a copiilor.

Cladirea cresei, camerele in care stau copii sunt monitorizate video, iar parintii pot vedea live si gratuit in fiecare clipa, ce fac puii lor.

Curte cresa Shinig Stars
Am avut o curiozitate legata de preturi. Acestea sunt la nivelul pietei, intre 850 si 1.200 lei lunar si includ toate mesele.

Dar vorba-i vorba, daca aveti un prichindel care trebuie lasat intr-un mediu curat si cald, in grija unor oameni cu suflet si pregatire profesionala, notati adresa:

Ion Neculce Nr. 18, sector 1, Bucuresti

sau site-ul : http://shiningstars.ro

 

Comentarii

    Fii primul care scrie un comentariu despre articol!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile sunt obligatorii.
captcha code

ATENTIE! Codul de siguranta tine cont de capitalizarea literelor (face diferenta intre majuscule si minuscule) !

Cautare

Articole recomandate

Vizita echipei Observator

La stirile Observator.tv - informam antreprenorii

De-a lungul timpului am depus eforturi ca utilizatorii web, potentialii nostri clienti pe servicii de infiintare firma si/ sau autorizare activitate, sa fie informati cat mai corect. Asa am ajuns la ...

Afla mai multe


O afacere autorizata legal este primul pas spre succes. Baby Spa este un exemplu de referinta. Vizitati pagina!

Baby Spa

Universul bucuriei acvatice pentru bebelusi Pe strada Pelinului, in cartierul Vitan, intr-o zona linistita, se afla Baby Spa. E un Univers al fericirii acvatice pentru cei mici, o lume a apelor sigur...

Afla mai multe


Le Chateau- luxos, exclusivist. Ne bucura ca ne-au fost clienti!

Le Chateau - Castelul din inima Bucurestiului

Centrul de evenimente "Le Chateau" Situat pe o strada putin aglomerata, la trei minute de centrul capitalei, Le Chateau  este refugiul exclusivist pentru evenimente cu stil.  Dincolo de po...

Afla mai multe


Ne gasesti si pe facebook

Newsletter

Inscrie-te pentru a primi zilnic cele mai noi articole din domeniu pe adresa ta de email.