Autorizatii, Notificari, sau Raspunsuri DSP

Publicat la 2018-01-02 22:55:25, in categoria Avize si Autorizatii de Functionare

Relaţia cu DSP în ultima parte a anului 2017

Activitatea de asistenţă şi consultanţă în domeniul nostru de activitate este, în fapt, o reflectare a seriozităţii cu care întreprinzătorii din ţara noastră privesc obligaţiile lor legale. Tendinţa generală pe termen mediu şi lung este evident pozitivă, însă investitorii au privit şi privesc cu prudenţă şi reţinere ultimele modificări legale, aşa că ultimul trimestru al anului 2017 a rămas departe de potenţialul său, deoarece multe proiecte au fost puse în aşteptare! 

Autorizaţiile, Notificările, sau Răspunsurile emise de DSP sunt acte de natură publică conform legilor în vigoare, aşa că vă putem prezenta câteva dintre documentele, pe care le-am obţinut pentru clienţii noştri în ultimul trimestru al anului 2017: 

 

Autorizaţie DSP - Robert Tattoo Art srlAutorizaţia DSP - Robert Tattoo Art srl

 
Este vorba de autorizaţia sanitară obţinută pentru un salon de tatuaj şi piercing. Condiţiile sunt similare unui cabinet medical, aşa că şi nivelul de exigenţă este destul de ridicat!
 

Salonul de tatuaj şi piercing prezentat aici a fost deschis de un artist tatuator cu o vastă experienţă internaţională, care şi în momentul de faţă, munceşte în cea mai mare parte a timpului in saloane de tatuaj din Germania, Elveţia şi Danemarca, dar care îşi doreşte foarte mult să revină şi să muncească acasă, în ţara lui! 

Serviciile societăţii noastre au inclus consultanţă privind îndeplinirea condiţiilor legale, conceperea circuitelor funcţionale, întocmirea documentaţiilor necesare autorizării, precum şi asigurarea relaţiei cu autorităţile şi asistenţă la controalele de autorizare.  

Vă recomand să-l vizitaţi pe Robert în B-dul Regina Elisabeta, nr. 71, ap. 2, Sector 5, foarte aproape de P-ţa Mihail Kogălniceanu.

 

 

 

Notificarea DSP - Eficient Atak DDD srl

Notificarea DSP - Eficient Atak DDD srl

 
Acest document este primul şi unul dintre cele mai importante documente necesare unei firme de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare pentru a funcţiona legal.
 

În acest caz este vorba de o afacere de familie, ce este coordonată de o persoană cu o vastă experienţă în acest domeniu. 

Serviciile societăţii noastre au început cu înfiinţarea punctului de lucru, consultanţă privind îndeplinirea condiţiilor legale, conceperea circuitelor de lucru, întocmirea documentaţiilor necesare autorizării şi asistenţă la controlul de autorizare. 

 

 

 

 

 

Notificare DSP - Dera Force Clean srl

Notificarea DSP - Dera Force Clean srl

 
Din nou este vorba de documentul cu care se finalizează prima etapă a demersurilor de autorizare a unei firme de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare. 
 

Precum în cazul anterior, este vorba tot de o afacere de familie, dar care are în spate o persoană cu o vastă experienţă în acest domeniu. 

Serviciile societăţii noastre au început chiar cu înfiinţarea firmei şi alegerea unui spaţiu potrivit pentru înfiinţarea punctului de lucru, consultanţă privind îndeplinirea condiţiilor legale, conceperea circuitelor de lucru, întocmirea documentaţiilor necesare autorizării şi asistenţă la controlul de autorizare. 

 

 

 

 

 

Notificarea DSP - Agenţia DDD FDL srl

Notificarea DSP - Agenţia DDD FDL srl

 
Deşi această afacere funcţionează legal de mai mulţi ani, anumite prevederi legale mai puţin clare au făcut necesară reautorizarea activităţii acestei firme. 
 
Colaborarea cu această societatea a acoperit toată paleta de servicii necesare în relaţia cu autorităţile de reglementare, supraveghere şi control. 
 

Tot mai frecvent, ajungem să recomandăm serviciile unora dintre clienţii nostri către alţi clienţi, care au nevoie de astfel de servicii, cea ce se întamplă şi în cazul Agentiei DDD, pe care am recomandat-o altor clienti aflaţi în curs de autorizare în domeniul alimentaţiei publice. 

 

 

 

 

Răspuns DSP - Wise Box srl - Sector 4

Răspuns DSP - Wise Box srl - Sector 4

Răspunsurile transmise de către Direcţiile de Sănătate Publică la solicitarea unei persoane fizice, sau juridice sunt acele documente prin care autorităţile sanitare îi informează pe solicitanţi cu privire la eventualele obligaţii prevăzute de legislaţia sanitară în vederea desfăşurării legale a unei activităţi economice. 
 
Aceste răspunsuri sunt denumite generic "Negaţii" atunci când din ele reise faptul că activitatea desfăşurată nu se încadrează în categoria celor care au nevoie de vreo autorizaţie, pentru a funcţiona legal. 
 

Răspunsul DSP alăturat a fost solicitat pentru un client ce deţine mai multe puncte de lucru cu activitate de alimentaţie publică pe raza capitalei şi ne este necesar în demersurile de autorizare pe care le întreprindem la Primăria Sectorului 4. 

 

 

 

 

Răspuns DSP - Maya Tex Mex srlRăspuns DSP - Maya Tex Mex srl

 
Este vorba de un fast-food cu specific mexican, iar Negaţia DSP-ului ne este necesară în demersurile de autorizare, pe care le efectuăm la Primăria Sectorului 1 în vederea obţinerii Autorizaţiei de Funcţionare. 
 
De asemenea, la DSP există şi o procedura opţională care se finalizează cu obţinerea unui Certificat de Conformitate, însă presupune întomcirea unui memoriu şi a unui dosar, precum şi un control de certificare la punctul de lucru. 
 
 
 
 

 

 

 

 

Răspuns DSP - Viocar Auto srlRăspuns DSP - Viocar Auto srl

 

Aici este vorba de un service auto, iar Negaţia DSP-ului ne este necesară în demersurile de autorizare, pe care le efectuăm la Primăria Sectorului 4. 

Acest tip de activitate nu are nevoie de o autorizaţie sanitară pentru a putea fi desfăşurată în mod legal, însă Negaţia, sau Certificatul de Conformitate pot fi solicitate de unele primării în dosarul de autorizare. 

 

 

 

 

 

 

 

Răspuns DSP - Keiko Business Group srlRăspuns DSP - Keiko Business Group srl

 
Aici este vorba de un after school ce funcţionează în zona Vatra Luminoasă din Bucureşti! 
 

Deşi putea parcurge fără probleme procedura de Certificare a Conformităţii, beneficiarul a ales să solicite o Negaţie pentru că este o variantă mai simplă, mai rapidă şi nu în ultimul rând, pentru simplul motiv că legea îi oferă şi această posibilitate! 

Aceasta nu este prima noastră colaborare. Puteţi citi aici un articol publicat după finalizarea colaborării noastre anterioare. 

 

 

 

 

 

Răspuns DSP - Original Bakers srlRăspuns DSP - Original Bakers srl

 
În acest caz este vorba de un mic, dar modern laborator de cofetărie ce funcţionează pe str. Pridvorului, nr. 62A, Sectorul 4, Bucureşti.
 

Beneficiarul a ales să solicite o Negaţie din considerente pragmatice, pentru că această procedura implică o alocare de timp mai redusă faţă de procedura certificării şi este mai ieftină!

Negaţia este necesară în dosarul de autorizare de la primărie. 

 

 

 

 

 

 

 

Răspuns DSP - Bad Romance Club srl

Răspuns DSP - Bad Romance Club srl

 
Aici este vorba de un cochet cafe-bar ce funcţionează în Bucureşti, Sectorul 4, pe str. Cpt. Mirea Vasilescu, nr. 3. 
 

Şi aici beneficiarul putea parcurge fără probleme procedura de Certificare a Conformităţii, dar a ales să solicite o Negaţie din considerente pragmatice, pentru că este un antreprenor experimentat, ce are, deja, un alt business de succes şi este obişnuit să-şi folosească cu maximă eficienţă timpul. 

Negaţia este necesară în dosarul de autorizare de la primărie.  

 

 

 

 

 

 

Răspuns DSP - Lion Entertainment Corp srlRăspuns DSP - Lion Entertainment Corp srl

 
Acesta este un proiect deosebit, care, avem convingerea că va deveni un local de referinţă în categoria sa! 
 
Imobilul situat în Bucureşti, Sectorul 1, pe str. Căderea Bastiliei, nr. 11, va avea o zonă de restaurant, o zonă de bar şi o terasă sezonieră, iar totul este armonizat cu mult bun gust şi grija pentru detalii! 

Amenajările depăşesc fără probleme condiţiile de certificare. dar Beneficiarul a optat pentru varianta cea mai simplă şi a ales să se concentreze pe ceea ce ştie să facă foarte bine!

Negaţia este necesară în demersurile de obşinere a Autorizaţiei de Funcţionare de la Primăria Sectorului 1. 

 

 

 

 

 

Comentarii

    Fii primul care scrie un comentariu despre articol!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile sunt obligatorii.
captcha code

ATENTIE! Codul de siguranta tine cont de capitalizarea literelor (face diferenta intre majuscule si minuscule) !

Cautare

Articole recomandate

Vizita echipei Observator

La stirile Observator.tv - informam antreprenorii

De-a lungul timpului am depus eforturi ca utilizatorii web, potentialii nostri clienti pe servicii de infiintare firma si/ sau autorizare activitate, sa fie informati cat mai corect. Asa am ajuns la ...

Afla mai multe


O afacere autorizata legal este primul pas spre succes. Baby Spa este un exemplu de referinta. Vizitati pagina!

Baby Spa

Universul bucuriei acvatice pentru bebelusi Pe strada Pelinului, in cartierul Vitan, intr-o zona linistita, se afla Baby Spa. E un Univers al fericirii acvatice pentru cei mici, o lume a apelor sigur...

Afla mai multe


Le Chateau- luxos, exclusivist. Ne bucura ca ne-au fost clienti!

Le Chateau - Castelul din inima Bucurestiului

Centrul de evenimente "Le Chateau" Situat pe o strada putin aglomerata, la trei minute de centrul capitalei, Le Chateau  este refugiul exclusivist pentru evenimente cu stil.  Dincolo de po...

Afla mai multe


Ne gasesti si pe facebook

Newsletter

Inscrie-te pentru a primi zilnic cele mai noi articole din domeniu pe adresa ta de email.